top of page
  • skadnews

Прибирали та звітували. У Скадовську відбувся спільний звіт депутатів "Європейської Солідарності"


Сьогодні, 12 лютого, у Скадовську відбувся публічний звіт депутатів "Європейської Солідарності". Звітували одразу дві фракції - Скадовської міської та Скадовської районної рад.

Свій звіт депутати вирішили провести біля пам'ятника Тарасу Шевченку.

Як підкреслив депутат міськради Олег Лиховид, "по-перше, задля дотримання карантинних обмежень, а по-друге, тому, що Скадовськ - це Україна".

Але перш, ніж звітувати, депутати разом з активістами-однопартійцями провели прибирання у сквері. Адже, хоч і не засмічений побутовим сміттям, він вже дуже давно не прибирався від опалого листя.

Тепер на звільненій території і трава проб'ється та зазеленіє скоріше.

Згуртовані спільною працею, натхнені на добрі справи, депутати розпочали звітування.

На заході крім партійців були присутні активні та небайдужі громадяни.

Народні обранці поінформували про виконання своїх депутатських повноважень, які реалізовували через участь в роботі комісій, сесій, зустрічей з виборцями під час особистих прийомів, про результати роботи зі зверненнями громадян.

Говорили і про проблеми, що доводиться вирішувати. А проблем у новоствореній великій громаді вистачає. Щоб їх вирішувати потрібна співпраця і єдність, чого, на жаль, як зазначали виступаючі, не має депутатський корпус міської ради. Інше питання - районна рада, де основною задачею для депутатського корпусу була передача цілісних майнових комплексів бюджетних установ зі спільної власності територіальних громад у комунальну власність міських, селищних та сільських рад району. А у міській раді роботи дуже багато, а коштів не вистачає. Тому обговорення окремих питань, зокрема питання скорочення штатів бюджетних закладів, було дуже емоційним.

Активісти задавали питання, висували пропозиції. Їм же пропонували не залишатись осторонь, приймати участь у сесіях, громадських обговореннях. Питання єдності, як основної рушійної сили всіх справ на благо громади, не викликало заперечень.

З повними звітами депутатів, як передбачено законодавством, можна буде ознайомитись на відповідних сайтах рад та на сторінках районної газети "Чорноморець".







747 просмотров0 комментариев
bottom of page