top of page
  • skadnews

У Херсоні волонтери розробили безкоштовний онлайн-сервіс «УкрСкарга»



Волонтери громадської організації «Імпульс Херсонщини» презентували власний проєкт «Укрскарга», що допоможе налагодити процес подання скарг до органів місцевого самоврядування.

«УкрСкарга» – безкоштовний віртуальний сервісний центр подання пропозицій та скарг. Сайт розробила команда волонтерів у лютому 2017 року без залучення бюджетних та грантових коштів.

Мета сайту – покращення якості надання послуг та вирішення актуальних проблем населення, пов’язаних з отриманням послуг, шляхом залучення громадян.

За допомогою сайту «УкрСкарга» мешканці міста можуть швидко та зручно просигналізувати відповідним органам про порушення та проблеми, з якими вони стикаються в процесі отримання послуг, або надати пропозицію щодо удосконалення послуги.

Наразі сайт проходить технічну модернізацію та працює в тестовому режимі.


На сайті розроблені та завантажені шаблони скарг та пропозицій, систематизовані за різними напрямками та проблемами. Наприклад, проблеми з транспортом або благоустроєм.

Для заповнення скарги або пропозиції потрібно лише обрати варіант, внести необхідну інформацію та надіслати його у відповідну структуру.

Користуватись ресурсом «УкрСкарга» мешканці та органи влади зможуть безкоштовно.

Сторінка проєкту у соцмережах за посиланням. Перейти на сторінку сайту можна тут.



30 просмотров0 комментариев
bottom of page