top of page
  • skadnews

У Скадовську відбулись навчання для населення на випадок надзвичайних ситуацій військового характеру



Сьогодні у Скадовському міському будинку культури відбулись навчання для цивільного населення на випадок виникнення надзвичайних ситуацій військового характеру та інших видів надзвичайних ситуацій, які можуть трапитися у мирний час.



Навчання проводили працівники Скадовського районного управління ДСНС України в Херсонській області та лікарі Скадовської центральної районної лікарні, які мають власний досвід роботи у зонах бойових дій.

Рятувальники спільно з медиками навчали мешканців міста діям у разі виникнення надзвичайної ситуації. Обговорили такі важливі питання як дії після отримання сигналу «Увага всім» та надання першої домедичної допомоги. Інформація про надання медичної допомоги при ушкодженнях, які можуть бути під час військових дій, була надана в доступній формі.



Фахівці ДСНС продемонстрували навчальний відеоролик «Дії населення під час артилерійського обстрілу» та роздали учасникам навчань інформаційні листівки з питань цивільного захисту.

Перед присутніми виступив також сотник Скадовської сотні народної самооборони, депутат районної ради Володимир Куріков.

На заході було багато людей які дійсно цікавляться питаннями безпеки та мають розуміння того, що подібні знання можуть врятувати чиїсь життя.




За матеріалами Скадовська толока



192 просмотра0 комментариев
bottom of page