top of page
  • skadnews

Скадовчан запрошують приєднатись до Всесвітньо акції «Ангели пам’яті»



Вісімнадцятого лютого у різних куточках світу пройде тиха акція «Ангели пам’яті». Щороку з 2014 року українці у всьому світі створюють тисячі витинанок із білого паперу, які символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам’ять та віру в перемогу світла над темрявою.


Ініціатори акції - відома українська співачка та громадський діяч Анжеліка Рудницька і «Територія А», які 2014 року започаткували символічну традицію поминати загиблих за Україну білими ангелами. Співорганізатор - Національний музей Революції Гідності • Maidan Museum.

Хто, як не ми, повинні пам’ятати про героїв Крут, про Голодомор, про героїв новітніх часів - наших захисників і Небесну Сотню. Я не можу не пам’ятати. Я не хочу, щоб ми перетворювалися на манкуртів. Тому з року в рік збираю українців з усього світу на тиху акцію «Ангели пам’яті - розповіла Анжеліка Рудницька в коментарі виданню "Укрінформ".

Запрошуємо скадовчан 18 лютого об 11 годині приєднатись до Всесвітньо акції «Ангели пам’яті» по вшануванню Героїв Небесної Сотні. У ці дні ми маємо бути разом і нас має бути багато.





34 просмотра0 комментариев
bottom of page